Midt oppe i den spente situasjonen der mange er redd det skal bryte ut atomkrig, mobiliserte Familieforbundet for Verdensfred og Enhet over 70.000 til et stort utendørsmøte i Seoul World Cup-stadion 11. november. Ledere fra kristendom (katolske, evangeliske og anglikanske), islam buddhisme, jødedom, hinduisme, konfutsianisme og shintoisme fremsa bønner og holdt korte appeller for fred i Korea. Til sammen var over 400 religiøse ledere til stede. I tillegg tok politiske ledere fra Sør-Korea og andre land del i arrangementet. James Woolsey, CIA-direktør 1993-1995 og amerikansk representant i atomforhandlinger med Nord-Korea, uttrykte sin støtte for arbeidet med å gjenforene den koreanske halvøy: «Verden kom til Korea en gang for å beskytte dette landet, og verden har igjen samlet seg her på hellig koreansk jord. Måtte Gud velsigne oss alle og la drømmen om en forent og fri koreansk halvøy gå i oppfyllelse.»
Hovedtalen ble holdt av Hak-ja Han Moon, som sammen med sin mann Sun Myung Moon grunnla Familieforbundet i 1996. Hun og hennes avdøde mann er kjent i Sør-Korea for deres mange initiativ for å skape fred med nord. Fru Moon sa blant annet: «De alvorlige problemene verden står overfor i dag, kan ikke bli løst bare ved hjelp av menneskelig visdom og menneskelige antrengelser. Menneskehetens fremtid kan se dyster ut. I første og annen verdenskrig ble vi vitne til den destruktive kraften fra menneskelige handlinger som ikke er sentrert på Gud. Derfor må alle nasjoner i verden virkelig komme sammen og bli forent. Dét var ånden FN ble grunnlagt på. Og mange av problemene i verden stammer fra menneskers og lands manglende evne til å oppnå enhet. Det samme gjelder verdens religioner.»
Et kor bestående av 1.200 sangere opptrådte. Det samme gjorde et mindre gospelkor med amerikanske geistlige ledet av biskop Hezekiah Walker. Flere koreanske popstjerner var også del av programmet sammen med The Little Angels, en dansetrupp bestående av koreanske barn.
Ifølge Kyeong-seuk Ryu, leder av Familieforbundet i Sør-Korea, inviterte 30 forskjellige kristne grupper til et stort bønnemøte for fred med Nord-Korea dagen etter, 12. november i Olympiastadion i Chamshil i Seoul. Ryu sier at de åpenbart ville konkurrere med Familieforbundet. De klarte imidlertid bare å samle 15.000 i det store stadionet med plass til 100.000.