Jordnære ånder – 6 2017-01-30T01:09:45+00:00

Vår åndelige virkelighet

Jordnære ånder – 6

Det er imidlertid mulig å hjelpe jordnære ånder til en bedre tilværelse der vi er ment å tilbringe evigheten.

Lilli BendrissLilli [Bendriss, norsk medium og healer] har opplevd mye gjennom tv-programmene hun har vært med på. Hun husker spesielt godt én hendelse, der en død kvinne tok bolig i en gravid kvinne og forsøkte å ta barnet hennes.
— Det er noe av det sterkeste jeg har opplevd. For mange år tilbake hadde en gravid kvinne dødd av hjerneslag i dette området vi besøkte. Barnet ble forsøkt reddet, men døde også. Kvinnen hadde ikke forstått at hun og barnet døde. Etter mange år gikk hun fortsatt og lette etter barnet sitt. Da ble jeg tilkalt.
I huset som den døde var knyttet til, bodde det da en ny kvinne som var gravid, og hun fornemmet nærværet av den døde. Denne fornemmelsen ble bare sterkere og sterkere.
— Den døde kvinnen forsøkte etter hvert å ta bolig i kroppen hennes, og hun ville ha barnet som kvinnen i huset var gravid med. Da guttebarnet ble født, virket han vettskremt og var veldig urolig. […] Moren begynte å endre atferd og sinnsstemning, og ble frustrert. Hun kunne føle voldsom sorg og begynne å gråte.
— Det var den døde som langsomt forsto at hun var død. Den kvinnen vi hjalp, følte rett og slett den dødes følelser, mener Lilli. […] — Jeg hjalp den døde kvinnen over til den andre siden slik at hun kunne gjenforenes med barnet sitt og forlate huset.
Fra «— Den døde moren forsøkte å stjele babyen», en reportasje ved Torill Funderud i ukebladet Allers nr. 30 2013, 22. juli 2013, side 49.
— Jeg prøver å få kontakt med åndene, for å få vite hvem de er og hvorfor de går igjen. Deretter fører jeg dem over på den andre siden. Konkret. Det kan ta alt fra en time til en hel dag, fordi åndene ofte kan være litt redde. De vet ikke hva som skal skje, sier healeren, som også maner til å bruke sunn fornuft i kontakt med ånder. […] — Og det er ikke slik at alle hus i Norge er hjemsøkt av ånder. Jeg vil anslå rundt én til to prosent, sier han.
— Fra «— Noen ganger skjønner ikke de døde at de er døde», en artikkel der healer Knut Sørli, kjent fra TVNorge-programmet ‘Åndenes makt’, intervjues, Dagbladets nettutgave torsdag 6. november 2008.
Det er seks lærlinger med i kveld. De er med i en alternativ sirkel som lærer om hvordan man renser hus. Vanligvis er de 15, men det var ikke alle som ville være med når journalister var til stede. […] Med rolig røst ber [Kim Are] Stende [klarsynt som har utført mange husrensinger] lærlingene påkalle guidene […]:
— Tenk deg at hele huset, fra den øverste til den nederste etasjen, er fullt av et lys som er varmt og godt. Send ut en tanke til alle energiene som er her at de ikke kommer til noe form for helvete hvis de går over, og at deres familier og venner vil vente på dem og ønske dem velkommen, og at det verste stedet de kan være er nettopp her. Dere kan gjerne gjenta dette.
— Fra «Åndene som går», en reportasje om såkalt «husrensing», en metode for å fri et hus for ånder eller tunge energier som påvirker menneskene som bor der, Vårt Land lørdag 19. november 2011, side 24-28.