Stalin 2016-11-24T13:01:31+00:00

En sky av vitner

Hellige menn og andre i det hinsidige vitner om De sanne foreldre

Fire representative kommunistiske ledere – Stalin

StalinIosif Vissarionovitsj Dzjugasjvili Stalin (1879 – 1953, Lenins arvtager. Gjennomførte kommunismen i Russland.): «Venner i kommunistiske land, Jeg er Stalin. Vår tenkning har vært helt feil. Veien dere går nå, er ikke veien dere burde gå. Derfor må dere slå inn på den riktige vei snarest mulig. Ens liv på jorden bestemmer hvor man lever i den åndelige verden. Det vi har trodd på, er helt feil. Det verste er at vi fornekter og ignorerer Gud, som både den fysiske og åndelige verden har sin opprinnelse i. Den Gud vi fornektet, er menneskehetens Forelder. Gud er ikke et teologisk vesen, men er vår Forelder.

De vi lo av, har det bra i den åndelige verden. De havnet definitivt ikke i helvete. Da vi lo av dem, elsket de og Gud oss. Vi lever nederst i helvete her. Forstår dere hva det innebærer? Folk her behandler ikke hverandre som mennesker, men som ting. Hvis det fantes en måte å bli kvitt denne smerten, ville jeg gjøre det. Stedet en holder til i den åndelige verden, blir ikke bestemt av makt, ære eller gull. Det blir bestemt av hvor oppriktig du levde på jorden. Først og fremst må man kjenne Gud, tro på ham og tjene og støtte ham. For det andre må man fullstendig rydde opp i måten man lever på.

Jeg ber dere akseptere fullstendig det dr. Moon vil. Åpne deres sinn og bygg kirker for gudstjenester. Selv om han er et menneske, og selv om han sliter med å redde de kommunistiske land, er dr Moon et uttrykk for Guds bilde. Hans tenkning er messiansk, spesielt for kommunistlandene. Dere må ta imot hans fredsideologi. Jeg, diktatoren som fornektet Gud, roper ut til alle kommuniststatene på jorden. Jeg ber dere tro på Gud og søke ham». (19. april 2002)

Les videre