En invitasjon 2017-03-01T00:40:20+00:00

Familieverdier

Sju skritt til sann kjærlighet

En invitasjon

Familieforbundet står for universelle religiøse verdier, som du kan regne med er helt i overenstemmelse med din egen tro. Du vil få et lykkeligere liv. Du vil nemlig få den nødvendige kunnskap og åndelige kraft ikke bare til å stå imot stormene som uunngåelig hjemsøker hvert ekteskap, men også til å gjøre ekteskapet ditt sterkere og rikere.

Du tror muligens at du kan skape et varig ekteskap. Men er du nå helt sikker på det? Har du full tillit til den du tenker å gifte deg med? Sjansene for å mislykkes med sitt ekteskap er meget store. Det er imidlertid bevist at på et åndelig grunnlag er sjansene for suksess langt større.

Hvis du føler at du og din partner kan ha nytte av mer forståelse på dette området, gjør da det eneste rette: Kom på et foredrag i regi av Familieforbundet. Å studere og lære sammen hjelper dere til å få et nærmere forhold til hverandre.

Alle er inviterte til å få sitt ekteskap velsignet

Du er invitert til å delta i en ekteskaps-velsignelse. Tilværelsen din kommer til å bli fornyet. Du vil føle en større kjærlighet til deg selv og dine medmennesker. Du kommer til å føle Guds mektige kjærlighet dypt i ditt hjerte. Andre vil føle seg tiltrukket til deg fordi det blir naturlig for deg å uttrykke kjærlighet. Når du føler kjærlighet både i ditt hjerte og rundt deg, blir du lettere i stand til å takle vansker og utfordringer. Da vil livet bli verdt å leve! Seremonien er enkel.

Oversatt til norsk av Knut Holdhus oktober 1999. Originalens tittel: «Seven Steps of True Love», skrevet av Nora Spurgin, utgitt av Familieforbundets avdeling i USA, 1997.