Sex – konstruktiv eller destruktiv – 3 2017-02-25T19:40:44+00:00

Familieverdier

Kjærlighet og ekteskap – virkelighet og ideal

Sex atskilt fra kjærlighet

Sex – konstruktiv eller destruktiv – 3

Umoralske seksuelle handlinger ødelegger ikke bare livet for individer, men fører også til at hele sivilisasjoner går i oppløsning. Ifølge den britiske historiker Arnold Toynbee:

«Av de 21 mest fremragende sivilisasjoner i historien gikk 19 til grunne ikke fordi de ble beseiret på militært vis, men på grunn av indre moralsk forfall.»

Romerrikets fall er et velkjent eksempel på hvordan privatlivets seksuelle synder har en ødeleggende virkning på det offentlige liv. Den kristne vestlige verden er i ferd med å bli nok et eksempel på dette.

Aftenposten illustrerte dette bra i en reportasje med overskrift «Sexanklage får globale følger» og med undertittel «SYNDEFALLET. Et voldtektsforsøk i New York får globale konsekvenser fordi Dominique Strauss-Kahns misbruk av makt, talent og tillit ser ut til å være uten sidestykke.» Strauss-Kahn er for øvrig kjent i fransk media som «den store forføreren». Avisen skriver:

Presidentkandidat og sjef for det internasjonale pengefondet (IMF), franske Dominique Strauss-Kahn, er arrestert og anklaget for voldtektsforsøk i New York. […] Med et slag kan fransk historie forandres, IMF kastes ut i krise og eurokrisen forverres.
I dag skulle sjefen for Det internasjonale pengefondet delta på et usedvanlig viktig møte i Brussel mellom finansministrene i de 17 EU-landene som utgjør eurosonen. […] Men han kom aldri til Europa. Fra flyplassen i New York gikk turen i stedet til en fengselscelle i Harlem. Hans fall fra maktens tinde er ubegripelig høyt. Det er vanskelig å forstå at en mann som er vist slik tillit, kan begå et brutalt overgrep mot en stakkars stuepike og samtidig risikere at hans egen glitrende karrière ender i grenseløs skam. Den tidligere finansministeren og universitetsprofessoren hadde tilsynelatende alt. […] I månedsskiftet juni/juli skulle han offisielt erklære seg som kandidat til å bli ny fransk president.
— Fra en reportasje ved Ola Storeng, økonomiredaktør, Aftenposten, morgenutgaven mandag 16. mai 2011, side 1 og side 13.
Den tidligere IMF-sjefen Dominique Strauss-Kahn blir tiltalt for hallikvirksomhet, opplyser påtalemyndigheten i Frankrike.
Strauss-Kahn og tolv andre må i retten og svare for anklager om prostitusjon som skal ha foregått på et hotell i byen Lille. Det opplyste påtalemyndighetens kontor i byen fredag.
Den tidligere sjefen for Det internasjonale pengefondet (IMF) har tidligere innrømmet å ha deltatt på sexfester som skal være knyttet til anklagene om hallikvirksomhet.
Etterforskerne i saken har forsøkt å avdekke om Strauss-Kahn var en av arrangørene av festene, hvor prostituerte deltok.
Fra «Strauss-Kahn tiltales for hallikvirksomhet», en artikkel i Dagsavisen lørdag 27. juli 2013, side 14.