Home/Taler/Verdensfred/Kvinner kan skape en ekte fred
Kvinner kan skape en ekte fred 2016-07-31T17:26:36+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Verdensfred

Kvinner kan skape en ekte fred

Når menneskeheten har fått Sanne foreldre, blir vår tids kvinner de som i virkeligheten kan utføre arbeidet for å renske opp i en verden som alltid har vært styrt av menn, og som er preget av krig, vold, undertrykkelse, kriminalitet og utnytting av andre mennesker. Kvinner kommer til å bygge en ideell verden fylt med fred, kjærlighet og frihet. Det er også opp til kvinner å sørge for at de onde kreftene – som hovedsakelig menn har stilt seg i spissen for, og som motsatte seg og forfulgte de gode og rettferdige krefter – nå blir fullstendig utslettet, slik at de ikke lenger kan skape problemer.

Vi lever i tidsalderen da Messias kommer igjen som menneskehetens Sanne foreldre, da Nord- og Sør-Korea blir forent basert på kjærlighet og sannhet, og da alle religioner vil bli forent. Dette er tidsalderen da alle verdens folk vil overvinne forskjellene mellom raser og ideologier og stå sammen om å bygge en ny verden full av fred. Jeg er overbevist om at Gud kommer til å gi sin grenseløse velsignelse til alle verdens kvinner som dem som er kalt til å realisere slike enestående mål.

Jeg ber at Gud vil gi sin store velsignelse til Kvinneforum for fred i Asia og Kvinneforum for Verdensfred, som blir stiftet i dag.

Tusen hjertelig takk!