Mitt budskap til ungdommen 2016-07-31T17:59:45+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Veien for Amerika og menneskeheten i det nye årtusen

Mitt budskap til ungdommen

Jeg hadde allerede innsett dette da jeg responderte på Guds kall og kom til USA. Jeg har undervist den kommende generasjon og gjort absolutt alt jeg kunne for å vekke Amerika, et land som står overfor en dyp moralsk krise og kristne kirker i forfall.

Dere er kanskje nysgjerrige og skulle gjerne vite hva jeg lærer dem. Det er rett og slett enkle og ukompliserte ting. For det første dreier det seg om å leve for andre. For å være litt mer presis går min lære ut på at individet lever for familien, familien for samfunnet, samfunnet for hele folket, folket for nasjonen, nasjonen for verden og verden for Gud. Hvis vi lever slik, da vil Gud komme til oss.

I familien må foreldrene leve for barna, barna for foreldrene, mannen for kona si og kona for mannen. Hvert menneske som lever mer for andre enn for seg selv, får en sentral rolle på det godes side.

For det andre lærer jeg folk å elske sine fiender. Gud selv ofret Jesus, sin egen enbårne og elskede sønn, for at menneskeheten skulle kunne frelses. Ettersom Gud ofret ham for å frelse dem som egentlig var barna til hans fiende, kunne ikke Satan bruke sin autoritet og makt overfor Gud. Selv Satan er nødt til å gi seg frivillig når han står ansikt til ansikt med en Gud som elsker Satans barn mer enn sine egne. Satans strategi har hele tiden vært å angripe først, selv om han til slutt tapte. Guds strategi, derimot, går ut på å vinne til slutt ved å måtte tåle å bli angrepet først og tape til å begynne med. Et liv basert på en tro på en slik åndelig lov, er selve hemmeligheten som forklarer hvordan jeg kunne bygge et slikt grunnlag og sende ut misjonærer til 185 land til tross for intens forfølgelse, og selv om vi ble fullstendig misforstått.

Les videre