Hvem elsker virkelig Amerika? – 2 2016-07-31T23:32:24+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Veien for Amerika og menneskeheten i det nye årtusen

Hvem elsker virkelig Amerika? – 2

Hvem er Amerika sitt overhode? Det er hverken de hvite eller de sorte. Amerika sitt sanne overhode er det mennesket som elsker USA slik Gud gjør. Jeg fortsetter å be innstendig for dere fordi Gud har valgt Amerika som sin «eldste sønn». De forente stater er nasjonen som innehar oppgaven som «eldste sønn» når det gjelder å bygge Guds rike her på jorden. Selv i dag er Jesus hovedsakelig til stede i Amerika. Han ber inntrengende om at de mål han har satt seg, kan bli realisert i USA.

I 1982 grunnla jeg Washington Times i De forente staters hovedstad, slik Gud ville. Siden da har denne avisen ledet den offentlige opinion som et konservativt nyhetsorgan, og vist veien Amerika må gå. Jeg har også bygd opp en sterk bevegelse, både for USA og verden, basert på en bevegelse for familieverdier og en bevegelse for ren kjærlighet blant de unge. Jeg har investert i Amerika og har forventet at landet vil ta ansvar for å realisere planen Gud har iverksatt for å bygge himmelriket her på jorden.

Da jeg besøkte USA i 1965, velsignet jeg et lite stykke land nær Det hvite hus som hellig grunn. Etter alle disse årene samler folk seg fortsatt der og ber hele natten for Amerika. Jeg håper dere alle vil åpne deres hjerter, slik at dere kan høre og forstå hva slags land ikke bare pilegrimsfedrene drømte om og lengtet etter, men også de mange patriotene opp gjennom Amerikas historie.

Les videre