Hvem elsker virkelig Amerika? – 1 2016-07-31T23:24:49+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Veien for Amerika og menneskeheten i det nye årtusen

Hvem elsker virkelig Amerika? – 1

Men hva med Amerika i dag? Det er blitt forbudt med bønn i offentlige skoler. Skolemyndighetene setter evolusjonslæren over skapelsesberetningen. 50 prosent av ekteskapene ender i skilsmisse. Dette gjør fullstendig slutt på familien som en hellig institusjon.

I 1971 forlot jeg min familie og mitt hjemland for å komme til Amerika, da jeg forsto hvor bekymret Gud var over tingenes tilstand i USA. Da jeg ankom, ropte jeg ut at jeg var kommet som brannmann til et brennende hus og som lege for å helbrede et sykt Amerika. Jeg oppdaget at Gud var i ferd med å forlate USA. Det burde ha vært mulig å finne Gud hvor som helst i Amerika, men Gud holdt på å forlate folks hjerter, familiene og skolene. Det synes som det var i går jeg sto på femte Avenue i Manhattan og gråt åpenlyst, mens jeg «tok tak i» Gud for å stoppe ham fra å forlate Amerika. Uheldigvis har USA bare fortsatt på en vei preget av moralsk forfall, akkurat som jeg forutsa.

Mine damer og herrer! Jeg vil gjerne få stille dere et spørsmål. Hvorfor tror dere dr Moon fortsetter med sin forkynnelse i USA til tross for all den motgang og lidelse han må gå gjennom? Det er fordi jeg vet mer enn noen annen om alt det blod, all den svette og alle tårene som ligger bak Guds anstrengelser for å bygge et slikt land. De siste tretti årene i USA har jeg ikke en eneste dag levd et makelig liv.

Les videre