Home/Taler/Himmelsk og jordisk sammenkomst/Verden Gud opprinnelig planla
Verden Gud opprinnelig planla 2016-09-28T18:04:33+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Himmelsk og jordisk sammenkomst for å forkynne budskapet til Guds konkrete manifestasjon, som har kommet og slått seg ned her på jorden som Himmelens, jordens og menneskehetens sanne foreldre

Verden Gud opprinnelig planla

I vår verden kommer ateisme og kommunisme, som begge benekter at Gud eksisterer, til å ende på historiens skraphaug. På den måten blir veien åpnet til å bygge en verden som er slik Gud opprinnelig hadde planlagt. Det kommer til å bli en verden der alle mennesker fritt kan kommunisere med hverandre på en harmonisk måte.

[…] De historiske konfliktene og all striden som oppsto fordi menneskets første forfedre falt, er nå endelig blitt løst av Himmelens, jordens og menneskehetens sanne foreldre. Rett under deres øyne blir det skapt en verden der alle mennesker er likestilte, og der alle land blir som søskennasjoner for å skape en «stor familie under Gud». Jeg ber at dere alle får del i seieren til denne historiske revolusjonen av stor betydning for Gud. Måtte det himmelsendte hell og den himmelsendte lykke som følger Himmelens, jordens og menneskehetens sanne foreldre, være med dere alle. Jeg ber i De sanne foreldres navn at Gud velsigner dere, deres familier og land.

Takk for oppmerksomheten.