Home/Taler/Himmelsk og jordisk sammenkomst/Seunghwa-seremonien for å bli tatt opp i en høyere dimensjon
Seunghwa-seremonien for å bli tatt opp i en høyere dimensjon 2016-11-24T13:01:30+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Himmelsk og jordisk sammenkomst for å forkynne budskapet til Guds konkrete manifestasjon, som har kommet og slått seg ned her på jorden som Himmelens, jordens og menneskehetens sanne foreldre

Seunghwa-seremonien for å bli tatt opp i en høyere dimensjon

Kjære dere, ordet «døden» er hellig. Det er ikke et synonym for «sorg og smerte». De sanne foreldre har introdusert begrepet seunghwa

[å bli tatt opp i en høyere dimensjon] for å forklare den egentlige betydning av døden. Øyeblikket vi går inn i den åndelige verden, skulle ha vært tiden da vi kommer inn i en verden full av glede, der vi høster seiersfruktene på grunn av livet vi levde på jorden. Det er en anledning for de av oss som blir igjen her på jorden, til å ha gleden av å si farvel til den avdøde. Da burde man holde en stor fest. Vi burde felle gledestårer i stedet for sørgmodige tårer. Det er slik den hellige og staselige seunghwa-seremonien arter seg. Den representerer det første skrittet den avdødes ånd tar for å kunne glede seg over et liv med Gud, i hans favntak. I dødsøyeblikket burde ens ånd føle seg mer begeistret og oppglødd enn en nygift brud når hun går til sin utvalgtes hjem for første gang.

For å åpne porten for alle mennesker til å oppleve den slags dyrebart evig liv, holdt jeg en seunghwa-seremoni ved FNs hovedkvarter i New York 18. mars i fjor for å ære internasjonale ledere som kort tid før det hadde gått til den neste verden.

Det var de følgende som ble hedret ved den anledningen: General Alexander Haig, tidligere USAs utenriksminister, som sammen med FN- styrkene reddet livet mitt da den nordkoreanske tvangsarbeidsleiren der jeg ble holdt fanget under Koreakrigen, ble bombet, slik at jeg fikk min frihet tilbake; Kim Dae-jung, tidligere president av Sør-Korea, som fikk Nobels fredspris; Hédi Annabi, en tunisisk diplomat og leder for FNs stabiliseringsstyrker i Haiti. Han døde i jordskjelvet der i 2010; de hundre FN-arbeiderne som døde sammen med Annabi; Rodrigo Carazo Odio, tidligere president av Costa Rica, som er kjent internasjonalt som «fredspresidenten»; Abdurrahman Wahid, tidligere president av Indonesia, som viet hele sitt liv til sitt viktige land; Steingrimur Hermannsson, tidligere statsminister av Island, som var vertskap for møtet mellom Sovietunionens president Mikhail Gorbatsjov og USAs president Ronald Reagan, et møte som fremskyndet slutten på Den kalde krigen; Shaykh Hassan Cissé fra Senegal, som er en anerkjent akademiker i islamsk rettsvesen; og Laxmi Mall Singhvi fra India, som blir husket som «Forsonings- og fredsambassadør» av Indias 1,1 milliarder innbyggere.

Det er også andre som vi har hedret med en slik seremoni og sendt til den åndelige verden med en seunghwa-velsignelse. Dere har sikkert hørt om hvordan det sørkoreanske skipet Cheonan ble senket, slik at 46 av mannskapet som tjenestegjorde da, omkom. På taleturnéen min til 40 byer i Korea i april i fjor holdt min kone og jeg en seunghwa-velsignelse for disse stakkars sjømennene som mistet livet.

Senere, på en annen begivenhet i Las Vegas, ga jeg seunghwa-velsignelsen til dr. Reiko Kawasaki, en av Tokugawa Ieyasus 17. generasjons etterkommere. Han grunnla det siste shogunat i Japan og forente de japanske øyene i det 17. århundre. Fru Kawasaki var en lege fra Las Vegas. Hun døde nylig etter å ha levd et liv der hun hele tiden levde for andre. Før hun døde, spilte hun en viktig rolle i arbeidet for verdensfred ved å legge et grunnlag for en fremtidig løsning på forskjellige problemer i Korea, Japan og USA, inkludert politiske og økonomiske saker. Derfor inkluderte jeg henne på listen over dem som har fått en slik hellig seunghwa-velsignelse.

Les videre