Home/Taler/Himmelsk og jordisk sammenkomst/Sammenkomster for å lese og lære
Sammenkomster for å lese og lære 2016-09-27T17:43:21+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Himmelsk og jordisk sammenkomst for å forkynne budskapet til Guds konkrete manifestasjon, som har kommet og slått seg ned her på jorden som Himmelens, jordens og menneskehetens sanne foreldre

Sammenkomster for å lese og lære

Dere må gjøre det til tradisjon hjemme hos dere å holde hoondokhae-møter (Sammenkomster for å lese og lære), der dere bruker bøkene jeg har nevnt. Det er tradisjonen der tre generasjoner i en familie begynner hver dag med å lese Guds ord. Man må også praktisere det man leser, med en ny holdning. La oss skape en verden der menneskene i den åndelige og den fysiske verden sammen blir i stand til å støtte De sanne foreldre og lese ordene som beskriver veien Gud vil vi skal gå.

Når det skjer, og Satan blir konfrontert med slike sammenkomster for å lese og lære hjemme hos dere, får han ikke noe rom til å manøvrere i, uansett hvor mye han forsøker å snike seg inn for å angripe din arvelinje. Hvis en familie har innrettet seg etter Gud som midt på dagen da solen står i senit og det ikke kastes skygge, men likevel ikke blir velsignet av Gud, hvem vil da noensinne kunne gjøre seg fortjent til å bli det? Når slike gudssentrerte familier fyller jorden, kommer verden automatisk til å bli et himmelrike her på vår planet og i den evige åndelige verden. På den måten blir drømmen om en stor familie under Gud virkelighet.

Les videre