Home/Taler/Himmelsk og jordisk sammenkomst/Mitt testament til menneskeheten
Mitt testament til menneskeheten 2016-09-28T17:53:34+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Himmelsk og jordisk sammenkomst for å forkynne budskapet til Guds konkrete manifestasjon, som har kommet og slått seg ned her på jorden som Himmelens, jordens og menneskehetens sanne foreldre

Mitt testament til menneskeheten

De sanne foreldre har allerede forberedt sitt testament til menneskeheten. Det er blitt forberedt basert på mine seire i seks, sju situasjoner der det var høyst uvisst om jeg kom til å overleve, inkludert seks perioder med uberettiget fengsling. Jeg etterlater meg åtte lærebøker, læremidler for menneskehetens opplæring i en evig fremtid. Til sammen er det utgitt over tusen bind.

Det er Sun Myung Moons prekener, En detaljert forklaring av Prinsippene, Cheon Seong Gyeong [Himmelrikets hellige skrifter], Familieløfte, Pyeong Hwa Shin Gyeong [Fredsbudskapene], Sanne familier –nøkkelen til himmelriket, Å ta eieransvar for fred og arvelinje og Verdens hellige skrifter (World Scripture). Dette er lærebøker dere må lese og studere selv etter at dere kommer til den åndelige verden. De representerer definitivt ikke en lære som kommer fra en menneskehjerne. De er nemlig lærebøker og læremidler som viser veien Gud vil en miserabel menneskehet skal gå for å bli frelst.

Les videre