Home/Taler/Himmelsk og jordisk sammenkomst/Fremveksten av tidsalderen med et nytt konkret bilde [av Gud]
Fremveksten av tidsalderen med et nytt konkret bilde [av Gud] 2016-09-28T18:02:12+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Himmelsk og jordisk sammenkomst for å forkynne budskapet til Guds konkrete manifestasjon, som har kommet og slått seg ned her på jorden som Himmelens, jordens og menneskehetens sanne foreldre

Fremveksten av tidsalderen med et nytt konkret bilde [av Gud]

Mine damer og herrer, som jeg antar dere har sett på videoen i dag, er vi nå inne i en tid da Gud er i ferd med å avslutte de siste stadiene av sitt gjenoppreisningsarbeid og høste dets frukter. For ikke så lenge siden avla statsminister Danny Philip av Solomon-øyene et privat besøk til De sanne foreldre. Han var dypt beveget av Guds ord, og før han dro, lovet han at hans land skulle bli et land alliert med De sanne foreldre. Han demonstrerte at han var fast besluttet på å bli en som arbeider for Gud, og en stridsmann som går i frontlinjen for Guds arbeid. I Nepal akkurat nå blir foredrag i «Essensen i Enhetsprinsippenes lære» (원리 본체론 – wolli boncheron – på koreansk), De sanne foreldres lære, sendt på en nasjonal TV-stasjon for å undervise befolkningen.

Aktiviteter som tar utgangspunkt i FNs arbeid, er nå i full gang og skyter fart. Kvinneforum for verdensfred (Women’s Federation for World Peace), som min kone og jeg grunnla, er blitt anerkjent for å ta initiativet til aktiviteter som er i tråd med FNs stiftelsesformål og mål. Derfor blir Kvinneforum for verdensfred (WFWP) anerkjent som en av organisasjonene i toppsjiktet blant de mer enn 3,400 ikke-statlige organisasjoner (NGOs) som er registrert hos FN. Kvinneforum for verdensfred (WFWP) har dessuten oppnådd enestående resultater i sine aktiviteter for å fremme kvinners rettigheter og løse problemer som fattigdom og barns utdanning. WFWP er allerede blitt tildelt priser for sitt arbeid ved flere anledninger.

Ikke så lenge siden fikk vi avisen The Washington Times tilbake under vår kontroll etter at den var blitt tatt fra oss ved hjelp av sleipe triks. Hvis ikke det er et mirakel, vet ikke jeg hva som er det. Toppledere fra kain-verdenen, fra den svarte og den hvite rase, kommer til å stå sammen og skape en føderasjon med styremedlemmene i The Washington Times i spissen for å kunne være talsmenn for hva Guds «hjemland» og «hjemsted» egentlig dreier seg om, og for å beskytte et konkret Guds rike her på jorden.

Mine damer og herrer, verden roterer nå rundt De sanne foreldre. Historisk sett har Korea og Japan, Japan og USA, USA og Russland og andre land vært fiender. Innbyggerne i disse landene kommer til å delta i tverrkulturelle ekteskapsvelsignelser arrangert av nasjoner for å bli kvitt den falne arvelinjen, som kommer fra Lucifer, og arve den nye arvelinjen som tilhører Gud.

Prosjektene som er satt i gang for å bygge tunellene jeg har foreslått overalt i verden, under sjøen mellom Korea og Japan og under Beringstredet, er prosjekter verdenskjente religiøse ledere kommer til å gå i spissen for og fullføre som prosjekter dedikert til en Gud befridd fra sin lidelse.

Les videre