Home/Taler/Himmelsk og jordisk sammenkomst/Et liv for å befri Gud og frelse alle mennesker
Et liv for å befri Gud og frelse alle mennesker 2016-11-24T13:01:31+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Himmelsk og jordisk sammenkomst for å forkynne budskapet til Guds konkrete manifestasjon, som har kommet og slått seg ned her på jorden som Himmelens, jordens og menneskehetens sanne foreldre

Et liv for å befri Gud og frelse alle mennesker

Opp gjennom livet har vi etablert mange internasjonale organisasjoner og institusjoner for å aktivt støtte fredsarbeid rundt om i verden. Vi har investert uforbeholdent på mange områder, inkludert interreligiøst samarbeid, humanitære prosjekter til beste for samfunnet, interkulturelle aktiviteter, sport, utdanning og media. Vi iverksatte alle disse tiltakene for å skape fred og la menneskeheten bli frelst. Etter å ha arbeidet for å lykkes med alt dette , har forskjellige mennesker rost oss og sagt at vi fortjener å se tilbake på livet og leve komfortabelt resten av vår tilmålte tid. De oppmuntrer oss til å glemme verden og sette oss godt til rette og hvile på laurbærene fra de nitti årene som gikk!

Min kone og jeg kan imidlertid ikke se på livet vi har levd, på en slik verdslig måte. Vi har måttet fullføre oppgaven til de konkrete Sanne foreldre, gitt oss av Gud, som selv er menneskehetens åndelige Sanne forelder. Nå da mindre enn to år gjenstår av oppgaven å gjøre himmelriket, «Cheon Il Guk» på koreansk, til virkelighet, lever vi hver dag av vårt liv med et større alvor enn noensinne.

Opp gjennom hele mitt liv har jeg ofret meg selv for at Gud, den ene åndelige Sanne forelder for himmelen og jorden, skal bli befridd

[fra sin lidelse] og gi ham tilbake sin rettmessige foreldreposisjon. Jeg har ofret meg selv for å frelse alle mennesker som lider i en «dødens verden», og bringe dem tilbake til Guds favn.

Av den grunn har jeg fortsatt fremover til tross for enormt mye motgang, samtidig som jeg veiledet menneskeheten fremover mot målet – en frelse på det globale plan. Menneskene lever som fortapte og uvitende foreldreløse barn, som søker etter sin Forelder i himmelen. Fordi våre første forfedre falt, blir menneskeheten født inn i den falske arvelinjen. Uten unntak vandrer alle selv i dag i mørket, ute av stand til å komme seg løs fra Satans lenker. Hvordan kunne vi under slike omstendigheter gjøre noe annet enn å ta det fullstendig på alvor når vi veileder verdens 6,5 milliarder mennesker langs veien som leder til opprettelsen av himmelriket her på jorden?

Les videre