Home/Taler/Himmelsk og jordisk sammenkomst/En omfattende og endelig proklamasjon
En omfattende og endelig proklamasjon 2016-09-28T16:34:12+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Himmelsk og jordisk sammenkomst for å forkynne budskapet til Guds konkrete manifestasjon, som har kommet og slått seg ned her på jorden som Himmelens, jordens og menneskehetens sanne foreldre

En omfattende og endelig proklamasjon

Alle de velsignede Guds barn både i himmelen og her på jorden som er blitt en del av De sanne foreldres arvelinje, må ikke glemme denne omfattende og endelige proklamasjonen. Den blir forkynt for fullt og helt å kunne opprette et ideelt rike, som har sin opprinnelse i den usynlige Gud uten form (i himmelen) og den synlige Gud med kropp (her på jorden), «nattens Gud» og «dagslysets Gud», og i forfedrene til Jesus og De sanne foreldre.

I min selvbiografi har dere allerede fått vite detaljene fra De sanne foreldres liv. Jeg ber at dere alle blir Sanne foreldres representanter og arvtakere før vi avslutter disse møtene vi kaller «Himmelsk og jordisk sammenkomst for å forkynne budskapet til Guds konkrete manifestasjon, som har kommet og slått seg ned her på jorden som Himmelens, jordens og menneskehetens sanne foreldre». Jeg ber dere om å ta dere min selvbiografi ad notam. Den beskriver hvordan jeg har arbeidet hele livet for at De sanne foreldre skal lykkes med sin oppgave mens de lever her på jorden. Jeg ber dere også om å bygge på det jeg har oppnådd, og ta imot læren jeg har formidlet til vår verden. Jeg ber at på den måten deres livsreise blir kronet med seier.

Slik De sanne foreldre er blitt det, må også dere bli «broer til himmelen» for alle deres slektninger, både nære og fjerne. Samtidig må dere bli gudssentrerte ledere som kan veilede sine slektninger til himmelriket.

Jeg ber dere om å legge dere denne proklamasjonen De sanne foreldre kommer med, på hjerte og love å omsette den i praksis.

Jeg skal nå ta noen sitater fra taler jeg holdt på den 44. Sanne Guds dag og i forbindelse med seremonien da Gud ble kronet til konge. Sitatene representerer innholdet i lærebøkene og læremidlene som oppsummerer alt det jeg har forkynt i løpet av mitt lange liv.

Les videre