Home/Taler/Himmelsk og jordisk sammenkomst/En historisk overgangstid
En historisk overgangstid 2016-09-28T16:57:13+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Himmelsk og jordisk sammenkomst for å forkynne budskapet til Guds konkrete manifestasjon, som har kommet og slått seg ned her på jorden som Himmelens, jordens og menneskehetens sanne foreldre

En historisk overgangstid

Mine damer og herrer, vi lever i en historisk overgangstid for både himmel og jord. Det er tiden for en stor revolusjon som kommer til å forandre historien både i den åndelige verden og her på jorden. En slik revolusjon kommer til å forene disse to verdenene og skape det ideelle himmelriket som Gud har lengtet etter siden tidenes morgen. Vi kan ikke lenger utsette eller forsinke realiseringen av det Gud vil. Jeg har allerede forkynt at 13. januar 2013 [ifølge den orientalske månekalenderen] blir «Stiftelsesdagen». Den dagen representerer selve begynnelsen på himmelriket (Cheon il guk på koreansk). Den dagen blir selve startpunktet. Nå er det mindre enn to år igjen.

Derfor er tiden kommet for alle til å ydmykt følge himmelens instrukser. En tid som ikke er til å unngå, er over oss i dag, da vi må investere oss fullstendig. Vi må vise et engasjement der vi er villige til å ofre livet disse to gjenstående årene. Vi må følge De sanne foreldres veiledning. De utfører Guds arbeid her på jorden som konkrete representanter for Gud, kongen over alle konger. Alle de gode åndene i den åndelige verden er mobilisert og er allerede i full aksjon ett skritt foran dere.

Les videre