Home/Taler/Himmelsk og jordisk sammenkomst
Himmelsk og jordisk sammenkomst 2016-09-28T16:28:53+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Himmelsk og jordisk sammenkomst for å forkynne budskapet til Guds konkrete manifestasjon, som har kommet og slått seg ned her på jorden som Himmelens, jordens og menneskehetens sanne foreldre

Far Moon tale 010511En tale Sun Myung Moon holdt på Hotell Bristol i Oslo 1. mai 2011. Sammenkomsten var en del av hans internasjonale taleturné med tema «Bygge en verden med universell fred i en tid med globale kriser». Norge var fjerde land på en turné som begynte i Seoul 1. påskedag og var innom Madrid, Roma, Oslo, Istanbul, Aten, Geneve, London og Berlin.

Ærede gjester som deltar på denne begivenheten her i dag! Jeg er virkelig glad over å møte dere her på en av disse sammenkomstene vi nylig begynte med.

Det jeg skal til å forkynne til dere her i dag, er en del av programmet for De sanne foreldres taleturné for å proklamere den endelige sluttføringen av alle aspekter ved Guds gjenoppreisningsarbeid mens De sanne foreldre fortsatt lever her på jorden. Det må bli en tradisjon for oss å følge veien De sanne foreldre har gått. Den veien må bli et historisk eksempel. Derfor sier jeg at dere må alle bruke den som eksempel for deres vei gjennom livet, bli familier som lover å la det Gud vil, bli noe en selv vil. På den måten må dere realisere det av Guds vilje som De sanne foreldre allerede har realisert. Dere må også holde et slikt løfte.

18.april feiret min kone og jeg 51-årsjubileet for vårt bryllup. I den anledning sørget jeg for at Tidsalderen før himmelrikets komme ble avsluttet. Det var en tidsalder preget av synd og soning for synden. Samtidig proklamerte jeg Tidsalderen etter himmelrikets komme, da en ny himmel og en ny jord kommer til å bli opprettet ved å vende tilbake til sann kjærlighet.

Gjennom hele denne taleturnéen lever jeg en livsstil som passer til Tidsalderen etter himmelrikets komme. Jeg ber dere legge dere dette på hjerte.

Les videre