Samvittighetens rolle – 2 2016-08-02T22:16:51+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Guds «hjemland» og fredsrike

Samvittighetens rolle – 2

Derfor, da jeg begynte å søke etter sannheten, valgte jeg som motto: «Før du prøver å få herredømme over universet, få først et fullkomment herredømme over deg selv.» Jeg oppdaget at det bare er én måte å løse konflikten mellom sinn og kropp på, og det er å leve basert på sann kjærlighet. Enhet mellom sinn og kropp kan bare oppnås når kroppen ofrer seg for sinnet igjen og igjen og på den måten praktiserer sann kjærlighet, som lever for andre.

Når du følger veien samvittigheten din viser deg, vil sinnet ditt bli stort nok til å favne om hele universet. Da vil du bli i stand til å kommunisere med ditt eget hjerte. Hver gang du prøver å gjøre ett eller annet, vil samvittigheten din med en gang vise deg konsekvensene. Dette viser deg at Gud bor i ditt hjerte.

De som oppnår en slik tilstand, vil samtidig bli ett med Gud i sinn, kropp og tanker. Han eller hun kan leve i en verden som er harmonisk forent, den ideelle verden, himmelriket på jorden, som Gud opprinnelig ønsket da han skapte Adam og Eva.

Les videre