Home/Taler/Guds fedreland og den forente verden/Det alle ønsker mest av alt – 1
Det alle ønsker mest av alt – 1 2016-08-01T00:54:11+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Guds fedreland og den forente verden

Guds rike er det alle mennesker ønsker mest av alt – 1

Vi setter Guds rike høyt. Hvorfor? Det er fordi det er der det er kjærlighet. Det er der vi finner en kjærlighet som ikke er forbigående, men evig, ikke begrenset av tid. Det er også der vi kan bli opphøyet og vår verdi fullt ut bli anerkjent. Det er der vi kan være lykkelige i evighet. Dette er grunnene til at folk lengter etter himmelriket og å få se det.

Vi må ta den veien vi virkelig ønsker å ta. Vi må bygge nasjonen der vi ønsker å leve i all evighet. […]

Alle burde være i stand til å leve i sin egen nasjon. Dette er en absolutt menneskerettighet og noe vi mennesker har krav på. Alle uten unntak må leve et liv som er fylt med et dypt ønske om å få oppleve Guds rike og hans rettferdighet. Det betyr at vi må male et bilde av en ideell verden med våre tanker og i vårt hverdagsliv leve for hans rike og rettferdighet.

Har dere en slik nasjon? Svaret er nei og derfor må dere nå opprette den. Hva slags nasjon sa jeg det kommer til å bli. Det vil bli en med idealer, en forent nasjon. Alle kan komme inn der. I arbeidet med å opprette en slik nasjon blir ingen ekskludert. Familie, slekt, nasjon og verden vil alle samarbeide. Det er på denne måten hvert individ kan finne en indre harmoni og enhet og samtidig oppnå en enhet i sin familie, slekt, nasjon og verden.

Les videre