Home/Taler/Gud er vår konge og sanne Forelder/Gjenoppreisning gjennom velsignede ekteskap – 1
Gjenoppreisning gjennom velsignede ekteskap – 1 2016-08-01T22:08:35+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Gud er vår konge og sanne Forelder

Gjenoppreisning gjennom velsignede ekteskap – 1

Syndefallet gjorde at det var Satan som fikk oppleve å ha barnebarn, ikke Gud. Den falske forelder, Satan, tok initiativet til et utuktig forhold med Eva. Derfor ble en frelser eller Messias og Sanne foreldre nødvendig. Ettersom Adam og Evas ekteskap var noe som for Gud var helt galt, er Messias nødt til å komme som Sann forelder for å gjenoppreise menneskeheten gjennom ekteskap Gud kan akseptere. Det falske oliventreet må bli beskåret og motta podekvist fra det sanne oliventreet.
Av den grunn sa Nikodemus at ingen kommer inn i himmelriket uten først å bli født på ny. Alle må ta avstand fra falsk kjærlighet, falskt liv og den falske arvelinje og motta «podekvist» fra sann kjærlighet, sant liv og den sanne arvelinje for å bli født på ny som mennesker som tilhører himmelriket.
Det er mulig å gi podekvist til familier og til og med hele nasjoner på én gang. Familieforbundet for Verdensfred og Enhet har derfor, basert på min lære, arbeidet for å skape himmelriket på jorden og i himmelen basert på idealet som sanne familier representerer. Hvis dere tviler på det jeg nå sier, ber jeg dere be over det. Jeg oppdaget denne sannheten mens jeg ba så intenst at det var fare for mitt liv. Jeg tror ikke noen vet mer om den åndelige verden og Gud enn jeg.

Les videre