Home/Taler/Gud er vår konge og sanne Forelder/Forholdet mellom mann og kvinne – 1
Forholdet mellom mann og kvinne – 1 2016-11-24T13:01:36+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Gud er vår konge og sanne Forelder

Forholdet mellom mann og kvinne – 1

Mine damer og herrer! Hvem tror dere Gud elsker mest, menn eller kvinner? Desto senere Gud skapte noe, desto mer verdifullt ble det, ettersom Gud investerte mer og mer av sitt hjerte i det han skapte. Kvinnen var det siste Gud skapte. Han investerte hele sitt hjerte og personlighet i henne. Dere har kanskje lagt merke til det, men kvinner mer enn menn er født for andre og for å leve for andre. Så Gud har en tendens til å ha mer kjærlighet for kvinner og være mer interessert i dem.

Hvor ønsker Gud å bo? Hvis Adam og Eva ikke hadde falt, men i stedet nådd fullkommenhet og blitt ett med hverandre i et forhold som hadde sann kjærlighet som sentrum, da ville Gud ha kommet og bodd sammen med dem. Vertikal og evig kjærlighet tilhører Gud, mens horisontal (ekteskapelig) kjærlighet tilhører mannen.

Spiren til liv kommer fra Gud og oppholder seg inne i mannen. Kvinner er som en hage. De tar imot sæden og ofrer sin kropp for å gi næring til det nye livet, ale opp fosteret med kjærlighet for så å føde. Babyen arver 99 prosent av sin kropp fra sin mor. Hvis vi ser på hvordan en kvinne er formet, legger vi merke til at det ikke fins én del av kroppen hennes som er til for hennes egen del. Hvem er det de velutviklede brystene og hoftene tilhører? De eksisterer for hennes babyer. Livmoren, som menn ikke har, og den månedlige menstruasjonsperioden er også noe som er til for hennes små.

Hvem tilhører en kvinnes kjønnsorgan? Tilhører det ektemannen hennes eller henne selv? Det tilhører ektemannen. Konklusjonen blir da at en kvinne er skapt for å leve for sin ektemann og sine barn. Derfor må en ektemann vise omsorg for sin kone og behandle henne som den viktigste dronning blant alle dronninger. Når hun gir bryst til babyen sin, må mannen gjøre alt han kan for kona og babyen sin.

Les videre