En verdensfamilie – 1 2016-08-01T22:47:41+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Gud er vår konge og sanne Forelder

En verdensfamilie – 1

Mine damer og herrer: Nå da det nye årtusenet er begynt, går utviklingen raskt fremover mot en forent verden. Vår horisont er videre enn «en nasjon under Gud». Vårt mål er ett univers under Gud.
Det jeg forutsa for mange år siden, nemlig at alle mennesker vil bli en forent familie, er i ferd med å bli virkelighet.

Det er imidlertid fremdeles svære hindringer vi må overvinne, spesielt rasisme og konflikt mellom religioner. Begge disse problemene forhindrer Gud i å utføre sin vilje. Gud er den aller første av menneskeslektens forfedre. Den hvite rase kan sammenlignes med isbjørner. Fra polarområdene spredte de seg til Skandinavia, Storbritannia og over hele verden. Den gule rase levde hovedsakelig i Asia og var jordbrukere. De hadde en dyp kjærlighet for landet de dyrket, slik at huden deres ble brun. Den sorte rase kan sammenlignes med tropiske svartbjørner. Grunnen til at huden deres ble sort, er at de levde nær ekvator, der solens stråler er så intense. At de forskjellige raser har forskjellig hudfarge, har ikke noe med høyerestående og laverestående raser å gjøre. De forskjellige hudfargene er bare et uttrykk for at vi mennesker har tilpasset oss forskjellige omgivelser.

Vi vet faktisk at menneskekroppen hos en viss rase ikke er bedre eller dårligere enn hos andre raser. For sorte, gule, hvite og brune gjelder det samme: 99, 96% av kroppen er identisk. For Gud har hudfarge overhode ingen kvalitetsmessig betydning. Hva raser angår, er Gud faktisk fargeblind. Gud skapte ikke forskjellige raser med forskjellig hudfarge. I den åndelige verden spiller det ingen rolle om man er sort eller hvit. Den eneste farge som betyr noe, er den man får når man lar sann kjærlighet prege sitt liv.

Les videre