Home/Taler/Gud er vår konge og sanne Forelder/Den seksuelle synds frukter
Den seksuelle synds frukter 2016-08-01T21:57:51+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Gud er vår konge og sanne Forelder

Den seksuelle synds frukter

Det er slik ursynden, roten all synd stammer fra, ble til. Dette er grunnen det ble nødvendig for oss mennesker å bli født på ny. Gjenfødelse ble nødvendig fordi menneskehetens problem har med arvelinjen å gjøre.

Bibelen beskriver også erkeengelen Lucifer symbolsk som en slange. Hvorfor? En slanges tunge deler seg i to. Derfor ble slangen brukt som et symbol på noen som med én og samme tunge sier to helt motstridende ting, eller noen som bruker ethvert middel for å realisere sine selviske planer.

Mannens kjønnsorgan ser ut som hodet på en giftig slange. Den er stadig på utkikk etter et hull den kan skli inn i. Kvinnens kjønnsorgan er konkavt og ligner på en giftig slanges vidåpne munn med gifttenner. Blir man bitt av en slik slange, sprer den dødbringende giften seg raskt gjennom kroppen. Utukt ødelegger ikke bare individet, men også familien, slekten og nasjonen.

I Edens hage misbrukte Satan en tenåringsjente seksuelt. Han høster fruktene av sin ugjerning i form av en bølge med fri sex, som er i ferd med å drukne unge mennesker over hele verden nå i «de siste dager», da «sluttresultatet» på historien endelig vil bli klart.

Hvis våre kjønnsorganer er så viktige, hvem tilhører de da egentlig? En kvinnes kjønnsorgan tilhører ektemannen hennes, og mannens tilhører kona hans. Det betyr at ditt kjønnsorgan kan åpnes av én bestemt nøkkel, og bare denne ene nøkkelen. Dere må aldri lage en reservenøkkel, uansett omstendighetene. Det er strengt forbudt. Misbruk av denne nøkkelen gjør at familien og nasjonen blir ødelagt.

Les videre