Home/Taler/Gud er kilden til fred/Støtte fra den åndelige verden
Støtte fra den åndelige verden 2016-08-01T00:12:48+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Gud er kilden til fred

Støtte fra den åndelige verden

Som menneskehetens Sanne foreldre har min mann og jeg allerede forent hele den åndelige verden. Vi mottar støtte-erklæringer og beskjed om at de står sammen med oss, fra grunnleggerne av de fire store verdensreligioner: Jesus, i en sentral rolle, Buddha, Konfutse og Muhammed samt fra de 120 viktigste disiplene av hver av disse fire lederne. De sendte oss disse vitnesbyrdene etter at de hadde studert vår lære på seminarer i Enhetsprinsippene og Enhetstenkning holdt i den åndelige verden. De er fylt av håp og føler en enorm takknemlighet overfor De sanne foreldre.

Selv forskjellige lands kommunistledere, som nå er i den åndelige verden, med Marx og Lenin som de fremste, har fullført et slikt seminar i Enhetsprinsippene, i samsvar med De sanne foreldres retningslinjer. Også de sender vitnesbyrd fulle av tårer, der de angrer på alt det gale de gjorde og jamrer seg.

Alle disse menneskene i den åndelige verden har nå bare ett håp. Det er at de som tror på dem og følger dem, vil akseptere De sanne foreldres lære så snart som mulig, arbeide for fred og forberede seg på det evige liv.

Deres vitnesbyrd ber oss inntrengende om ikke å kaste bort vår dyrebare, men korte tid her på jorden og i stedet forberede oss på en fornuftig måte på livet i den åndelige verden, der alle skal leve sammen i evighet etter at de skiller lag med sin fysiske kropp.

Les videre