Home/Taler/Er vi Guds barn/Guds sorg og bedrøvelige situasjon
Guds sorg og bedrøvelige situasjon 2016-08-03T00:20:57+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Er vi Guds barn, som virkelig elsker og tjener ham, streber vi også, med en ekte patriotisme, etter å frigjøre hans hjerte fra dets lidelse

Guds sorg og bedrøvelige situasjon

Hvor Gud må ha lengtet etter at de første to mennesker, Adam og Eva, skulle få den uendelige verdi de skulle hatt som levende uttrykk for Gud. Men fordi Adam og Eva falt, hadde ikke Gud lenger sin egen sanne sønn og datter. For en tragedie det var at Gud ikke kunne opprette sin familie, med dype sanne kjærlighetsbånd, og som ville ha satt til verden Guds egen arvelinje.

I stedet ble Adam og Eva forført av den falske far. Deres familie ble viklet inn i et nett av falsk kjærlighet, falskt liv og en falsk arvelinje. Som et resultat av det opplever vi, deres etterkommere, en uopphørlig kamp mellom sinn og kropp.

Adam og Eva kranglet hele tiden. Det samme gjorde deres barn, noe som resulterte i mord. Adam og Eva nådde aldri det åndelige nivå der Gud kunne ha et kjærlighetsforhold til Adam som sin evige sønn og til Eva som sin evige datter. Gud kunne ikke ære dem som menneskehetens sanne forfedre og sanne foreldre. Da de falt, mistet Gud sin eneste sønn og datter.

Les videre