Mer enn et vanlig bryllup 2016-08-03T16:41:45+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

En hellig velsignelse av ekteskapet som dyd både i himmelen og på jorden er veien for å skape en universell enhet

Mer enn et vanlig bryllup

Mine damer og herrer, hva slags vei er det da menneskeheten, som ble ville «oliventrær», med en arvelinje som leder tilbake til syndefallet, må gå? Den består i å motta en hellig velsignelse av sitt ekteskap, fra Gud, gjennom De sanne foreldre. Et vilt oliventre vil alltid forbli et vilt oliventre, selv etter tusen år. Det må få podekvist fra et rendyrket, eller sant, oliventre og selv få del i den sanne arvelinje. Den hellige velsignelsen av ekteskapet man får gjennom De sanne foreldre, representerer den velsignelse og nåde det er å få podekvist fra det sanne oliventre.

Vi hører det av og til sagt i verden rundt oss at den hellige velsignelsen av ekteskapet som Far Moon gir, ikke er noe mer enn et vanlig ekteskap, bare at det er inngått i Enhetskirkens stil. Denne seremonien er imidlertid mye mer enn et vanlig bryllup, som markerer at en mann og kvinne kommer sammen for å begynne å bygge en familie. Bryllup som er blitt holdt til nå, har satt de to individene involvert i sentrum. Den hellige velsignelsen av ekteskapet har å gjøre med å gjøre Gud glad. Det er en dyrebar betingelse for å godtgjøre menneskets historie. Det er en hellig og praktfull seremoni full av velsignelse og nåde. Dere må forstå at vi gjennom denne seremonien fjerner sorgen Gud har fått fra Adam og Evas fall, og får oppleve det Jesus ikke kunne oppleve, nemlig å være brud og brudgom.

Uttrykket «Hellig ekteskapsvelsignelse» er ikke noe jeg eller Enhetskirken har funnet på. Det har rett og slett eksistert i Guds dypeste hjerte helt siden Gud skapte alt. Selv etter syndefallet har det fortsatt å være et av Guds høyeste ønsker. Vi må forstå at Gud alltid har hatt dette som mål og lengtet etter å se det realisert.

Les videre