Home/Taler/En hellig velsignelse av ekteskapet som dyd/Den avsluttende fase i Guds frelsesarbeid
Den avsluttende fase i Guds frelsesarbeid 2016-08-03T16:36:06+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

En hellig velsignelse av ekteskapet som dyd både i himmelen og på jorden er veien for å skape en universell enhet

Den avsluttende fase i Guds frelsesarbeid

Guds kjærlighet er absolutt, unik, uforanderlig og evig. Derfor kan også hans vilje beskrives som absolutt, unik, evig og uforanderlig. Av den grunn må Guds skapelsesideal absolutt bli realisert her på jorden. Planen Gud har iverksatt for å finne igjen sine barn, som han mistet da Adam og Eva falt, må lykkes.

Vi må forstå at selv om Jesus gikk til den åndelige verden fordi jødefolket ikke trodde på ham, har Gud sendt De sanne foreldre til jorden som menneskehetens Frelser, Messias og Gjenkomstens Herre. Dermed er alt frelsesarbeidet som Gud har utført opp gjennom historien, kommet inn i sin avsluttende fase. Gud gjennomfører sin absolutte og evige plan ifølge en tidsramme for sitt enorme frelsesarbeid som ikke lenger kan bli forsinket eller utsatt.

Mine damer og herrer, vi befinner oss i dag i en fase i Guds frelsesarbeid da så mye skjer. La dem som har ører som hører, høre. La dem som har øyne som ser, se og være overbeviste. La dem som har en munn å snakke med, vitne foran alle folk. Far Sun Myung Moon som står foran dere nå, er Frelseren, Messias, Gjenkomstens Herre, Fredskonge og Sanne far. Med Guds velsignelse står han frem her på jorden som den som menneskeheten så lenge har lengtet etter og ventet på.

Dette er ikke noe bare jeg påstår. Grunnleggerne av verdensreligionene og titusener av andre hellige og vise i den åndelige verden har sendt oss budskap der de vitner om det. Gud selv har sendt oss et budskap der han ber alle seks milliarder mennesker arbeide for å opprette Fredsriket på jorden, sentrert om De sanne foreldre. Disse budskapene er allerede blitt distribuert i stor skala. Hvis dere ikke tror det jeg sier, invester dere da med hele deres hjerte i bønn. Gud vil garantert gi dere svarene dere ber om.

Les videre