Home/Taler/En hellig velsignelse av ekteskapet som dyd
En hellig velsignelse av ekteskapet som dyd 2016-11-24T13:01:35+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

En hellig velsignelse av ekteskapet som dyd både i himmelen og på jorden er veien for å skape en universell enhet

Denne talen, av dr. Sun Myung Moon, ble holdt i Seoul, Sør-Korea, i Olympisk Sportshall 20. august 2005, på et møte med mer enn 15 000 viktige personer fra Sør-Korea og andre land, deriblant mange fredsambassadører. Møtet ble holdt i anledning ettårsjubileet for International Leadership Convocation, sponset av Interreligiøst og Internasjonalt Forbund for Verdensfred, da dr. Moon mottok æresbevisninger på en tilstelning i Nasjonalforsamlingsbygningen i Sør-Korea, og ble tildelt «Fredskonge»- prisen.

Ærede gjester fra Korea og andre land, kjære velsignede familier:

Jeg vil gjerne uttrykke min dypeste takknemlighet for arbeidet dere gjør mange steder rundt om i verden for å opprette Guds «hjemland» og bringe fred til menneskeheten. Vi er samlet her idag for å feire de historiske dagene i 2004 da seremonier ble holdt både på Capitol Hill i USA og i Nasjonalforsamlingsbygningen i Sør-Korea, der jeg ble hedret ved å bli kronet som «Fredskonge». Tilfeldigvis er dette også tjueårsjubileet for løslatelsen min fra fengslet i Danbury, USA, etter at jeg hadde seiret over vanskene forbundet med fengselsoppholdet der. Det var sjette gang av i alt seks ganger i mitt liv jeg måtte i fengsel på grunn av forfølgelse og falske anklager.

På denne betydningsfulle dagen vil jeg gjerne overbringe dere et budskap fra Gud om verdien av en hellig velsignelse av ekteskapet og betydningen av en slik velsignelse. Talen min har som tittel «En hellig velsignelse av ekteskapet som dyd både i himmelen og på jorden er veien for å skape en universell enhet».

Les videre