Home/Taler/Den sanne familie og jeg/Himmelriket begynner å spire
Himmelriket begynner å spire 2016-08-04T16:11:15+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Den sanne familie og jeg

Himmelriket begynner å spire

Som dere sikkert vet, er jeg og min kone kjent over hele verden som De sanne foreldre. Hvis det er sant at vi som virkelig Sanne foreldre er knyttet til Gud gjennom sann kjærlighet, sant liv og en sann arvelinje, håper jeg dere vil huske én ting: Det vil bli mulig å skape fred på jorden fra en sann familie og meg. Fra en sann familie og meg vil himmelriket begynne å spire, et himmelrike der det er frigjøring, frihet, enhet og fred.
Sammen med dere ber jeg til slutt Gud om at deres familier og land må bli velsignet av Gud, og at alle dere som er til stede her i dag, må huske mitt budskap. Jeg ber om at det 21. århundre vil bli preget av håp og lykke for alle mennesker, og at de vil bli født på ny ved hjelp av det sanne individ og den sanne familie, som har Gud som midtpunkt.
Takk for oppmerksomheten!

En tale av dr. Sun Myung Moon, holdt på en internasjonal taleturné til 17 land i Sentral- og Sør-Amerika fra 17. mai – 7. juli 1995 og 16 andre land fra 5. november – 7 desember samme år samt en taleturné til 16 byer i USA fra 5. til 20. september også i 1995.