Home/Taler/Den sanne familie og jeg/Det samvittigheten streber etter
Det samvittigheten streber etter 2016-08-04T01:11:02+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Den sanne familie og jeg

Det samvittigheten streber etter

Fra historiens begynnelse har alle trodd at det er umulig å utføre det samvittigheten vil. Men jeg, dr. Moon, har kommet fram til at det er fullt mulig.
Hvor stor er samvittigheten deres? Hvordan kan vi måle samvittigheten? Tror dere at den dagen vil komme da samvittigheten vil erobre Guds hjerte?
Tror dere at hvis det fantes noe større enn Gud, at samvittigheten da ville strebe etter å erobre dets hjerte? Hvis det virkelig fantes noe større enn Gud, ville samvittigheten helt sikkert ønske å gjøre nettopp det.
Hva i all verden er det da vår samvittighet streber etter? Hvis det fantes noe med større verdi enn alt annet både i den fysiske og den åndelige verden, ville samvittigheten ha et tilsvarende stort ønske om å erobre dets hjerte også.
Hvor stor er da Guds samvittighet? Hvis vi sammenligner menneskets samvittighet med Guds samvittighet, hvilket av de to er da størst?
Hvis Guds samvittighet er større enn menneskets, hva vil han da med den? Konklusjonen blir at det Gud ønsker seg mest av alt, er samtidig også det vi mennesker har et enormt ønske om: sann kjærlighet.

Les videre