Home/Taler/Den sanne familie og jeg/Alle nedstammer fra menneskets fall
Alle nedstammer fra menneskets fall 2016-08-04T00:06:08+00:00

Sun Myung Moons og Hak-ja Hans taler

Den sanne familie og jeg

Alle nedstammer fra menneskets fall

Den kjærligheten som derfor sto i sentrum av det ekteskapelige samlivet til Adam og Eva, våre forfedre, resulterte av den grunn ikke i noe lykkelig liv sammen. Menneskeheten har sin opprinnelse i de første to menneskers uharmoniske forhold, et forhold som representerer selve røttene menneskeslekten har vokst fra. Dette er et klart og logisk faktum. Dette gjør at vi mennesker ikke kan unngå å ha en tilknytning til det som representerer begynnelsen på konflikten mellom sinn og kropp.
Menneskets fall begynte med forbudt kjærlighet. På grunn av et kjærlighetsforhold som ikke hadde noe med Guds vilje å gjøre, ble Adam og Eva ett med Satan. De ble ikke det godes forfedre. Ved å danne røttene til ond kjærlighet, ondt liv og en ond arvelinje, ble de det ondes forfedre.
Vi kan altså si at alle mennesker nedstammer fra menneskets fall. Det som begynte med én fallen familie, vokste til å bli slekter, nasjoner og en hel verden av Satans etterkommere. Ikke ett eneste én av de fem milliarder mennesker som i dag utgjør verdens befolkning, kan fornekte at de nedstammer fra Satan og onde foreldre.
Ingen visste at det er Satans blod som flyter i våre årer, blodet til ham som brakte hor inn i verden, og som Gud hater mest av alt. Dette er et problem.
Hvordan kan vi da bli kvitt disse røttene inne i oss? Hvor plantet Satan kjærlighetens røtter? Jo, i vår fysiske kropp.

Les videre