Home/Sun Myung Moon/Den tredje verdensturneen
Den tredje verdensturneen 2016-11-24T13:01:42+00:00

Sun Myung Moons liv

Den tredje verdensturneen

De sanne foreldre flyttet til USA 5. desember 1971 samtidig som de begynte den tredje verdensturnéen. De besøkte 15 land i løpet av en 156 dagers periode. Med dem reiste Yeong-hwi Kim og Won-bok Choi.

Etter at de ankom USA via Japan og Canada, talte Moon 12 kvelder i strekk for å legge et grunnlag i USA. The Little Angels opptrådte på Kennedy-senteret i New York. Et «Rally for God» ble holdt på Wall Street Plaza i New York. Moon traff Pearl S. Buck, poet med nobelprisen i litteratur, og flere amerikanske senatorer og kongressmenn. Et offentlig foredrag ble holdt på Los Angeles Ambassador Hotel. Rett etter det etablerte han One World Crusade (Felttog for én verden), som besto av to forkynnende team hver på 70 medlemmer i USA som senere skulle støtte spredningen av forkynnelse i andre land. De unge medlemmene på disse teamene kom fra USA, Storbritannia, Tyskland og Japan. Teamene ble ledet av David S.C. Kim og Young Oon Kim. Fra 3. februar til 11. mars ble «Den første håpets dag-turné til sju byer» organisert. Sun Myung Moon talte da i New York (Lincoln-senteret), Philadelphia, Baltimore, Washington DC, Los Angeles og San Francisco. Han talte om behovet for mer enn en individuell frelse og at vi må skape familier der Gud kan være sentrum. Han oppfordret også alle dem som hørte på ham, til å ikke bare være opptatt av sin egen denominasjon, men få et levende forhold til Gud. Dessuten talte han alltid om Gjenkomsten og at USA ikke er blitt velsignet av Gud for sin egen del, men for å tjene verden.

Representanter ble sendt til 48 stater. New Hope Singers ble startet for å uttrykke harmoni, enhet og skjønnhet gjennom sang og musikk.

Athen 1972Paris 1972Far 1972Han besøkte så flere land, deriblant Storbritannia, Tyskland, Frankrike og Hellas. Fra 20. til 22. mars holdt han tre offentlige foredrag i England. 28. mars talte han offentlig i Essen, Vest-Tyskland. Møter ble dessuten organisert for å bekjempe den voksende internasjonale kommunismen.

Sun Myung Moon dro tilbake til Sør-Korea 8. mai 1972.

Les videre