Året 1978 – 2 2016-11-24T13:01:41+00:00

Sun Myung Moons liv

Året 1978 – 2

IsshinTeam Thailand23. mai ble Isshin-sykehuset åpnet i Tokyo med 77 senger, 11 leger og 24 sykepleiere. Sykehuset organiserte også flere team med leger og sykepleiere til å arbeide på den koreanske landsbygda og blant flyktninger i  Thailand.

200 par ble matchet av dr. Moon i London 15. september, rett før han avsluttet sitt fire måneder lange opphold på de britiske øyer.

Fra 19. til 22. oktober ble den første World Media Conference arrangert i New York. Journalister, mediafolk og akademikere kom sammen for å diskutere temaer den internasjonale mediaverden var opptatt av.

Time for ConsiderationBoken A Time for Consideration – A Scholarly Appraisal of the Unification Church ble utgitt av The Edwin Mellen Press. Boken er redigert av M. Darrol Bryant og Herbert W. Richardson og består av 11 artikler der teologer og tenkere analyserer dr. Moon, hans lære og bevegelse.

2. november holdt dr. Moon to viktige seremonier ved Cheong Pyeong-sjøen i Sør-Korea, en for å forene verdens religioner, både her på jorden og i det hinsidige, og en seremoni for å forene de forskjellige raser. Hensikten med seremoniene var å legge et grunnlag for an forent verden og fjerne rasemessige og religiøse barrierer.

Les videre