Home/Sun Myung Moon/Året 1977
Året 1977 2016-11-24T13:01:41+00:00

Sun Myung Moons liv

Året 1977

Dr. Moon 20. feb. 1977 21. februar ble 74 par velsignet i World Mission Center i hotellet The New Yorker, som bevegelsen hadde kjøpt året før. Det var deltakere fra 11 land, men over halvparten – 99 for å være nøyaktig – var fra Japan. Dette var til da den største velsignelsen som var blitt holdt utenfor Korea. Dr. og fru Moon tok et bilde med hvert av parene.

UC HQ Seoul1. juli ble det nye hovedkvarteret for kirken i Seoul innviet.

I juli ble også Master Marine opprettet i Bayou La Battre i Alabama med et stort båtbyggeri, foredlingsanlegg for sjømat og sju fiskebåter.

Enhetskirken DC 197719. september ble et tidligere mormonerkapell i Washington kjøpt.

I oktober ble National Council for Church and Social Action dannet. Hensikten var å støtte kirker, religiøse institusjoner og organisasjoner for sosialhjelp i å utvikle og iverksette prosjekter som hjelper fattige i områder som Harlem og Washington DC.

Sontags bokBoken Sun Myung Moon and the Unification Church – An In-Depth Investigation of the Man and the Movement (Sun Myung Moon og Enhetskirken – En undersøkelse i dybden av mannen og bevegelsen) skrevet av dr. Frederick Sonntag (filosof/teolog) ble utgitt av Abingdon (ISBN 0-687-40622-6). Sontag brukte ti måneder på prosjektet. Han besøkte tre kontinenter og tok opp flere hundre intervjuer med bevegelsens ledere, disipler og kritikere. En viktig del av boken er Sontags ni timer lange eksklusive intervju med Sun Myung Moon.

Ifølge en dom i California State Court of Appeal er det ulovlig for foreldre å «deprogrammere» sine voksne barn.

28. november ble den sjette ICUS-konferansen holdt.

Les videre