Home/Fredsbudskapene/Verdien av tverrkulturelle velsignede ekteskap – 1/Verdien av tverrkulturelle velsignede ekteskap – 2
Verdien av tverrkulturelle velsignede ekteskap – 2 2016-08-05T01:58:20+00:00

Fredsbudskap 4

Oppgaven til en slektsmessias i Tidsalderen etter himmelrikets komme

Verdien av tverrkulturelle velsignede ekteskap – 2

Som ledere som representerer slekter på flere hundretusener eller til og med millioner, innehar dere alle posisjonen som slektsmessias. Flere titalls eller hundrevis av generasjoner av deres forfedre er blitt mobilisert og ser hvert minste skritt dere tar. Deres oppgave er derfor krystallklar. Først og fremst må dere la alle dem som tilhører deres slekt, få vite at Tidsalderen etter himmelrikets komme, dvs. tiden for å opprette himmelriket, nå er kommet. Det innebærer at dere har ansvaret for å lære dem om arbeidet Gud utfører på verdensplan i vår tid basert på De sanne foreldre.

Dere må dessuten absolutt lære dem at nettopp tverrkulturelle velsignede ekteskap er den desidert beste måte å opprette en fredelig ideell verden på her på jorden, slik at deres familier og slekter alle som én kan slutte seg til de hellige rekker av dem som er velsignet i tverrkulturelle velsignede ekteskap.

Mine damer og herrer, det er virkelig trist at dere ikke kan se med deres egne øyne hvor dyrebar denne epoken er. Det finnes ikke noen parallell til den, Tidsalderen etter himmelrikets komme, i historien. Grunnen er at dere lever utelukkende basert på deres fem fysiske sanser. Jeg håper inderlig at dere så snart som mulig utvikler deres fem åndelige sanser slik at dere får se tydelig hvordan Guds gjenoppreisningsarbeid blir utført i vår tid. Det er imidlertid én ting dere må forstå klart. Fordi Guds arbeid må gå fremover, vil denne epoken velsignet av Gud, og som dere har fått del i uten å ha gjort noe for det, ikke vente på dere i all evighet.

Les videre