Home/Fredsbudskapene/Menneskehetens håp
Menneskehetens håp 2016-08-05T01:35:35+00:00

Fredsbudskap 4

Oppgaven til en slektsmessias i Tidsalderen etter himmelrikets komme

Menneskehetens håp

Mine damer og herrer, hvis det finnes en felles drøm for alle mennesker uansett hvilken tidsalder og land de tilhører, og uavhengig av kjønn og alder, hva ville den drømmen ganske sikkert være? Det alle mennesker til alle tider har håpet på og lengtet etter er dagen da en ideell verden med fred blir virkelighet. Den varige fred som gjør Gud lykkelig, har imidlertid aldri sett dagens lys i menneskehetens historie. Derfor fortsetter den historiske arv av bitterhet og hat.

Hva gikk galt? I et nøtteskall hva var det som fikk menneskene til å falle og bli uvitende om idealet Gud hadde for sitt skaperverk? Man kan ikke håpe på fullkommenhet i uvitenhet, selv om man venter i titusener av år.

Hva var det da som gjorde at menneskene, skapt som barna til den allmektige, allvitende og allestedsnærværende Gud, falt ned til en slik tilstand preget av uvitenhet? De første to mennesker, Adam og Eva, fulgte den falske far, Satan, på veien som førte til syndefallet. Nettopp den begivenheten var den første tragedie og den mest bedrøvelige og triste skamplett på menneskehetens historie.

Gud kan ikke la menneskene seile sin egen sjø. Ifølge Guds høye skapelsesideal ble de skapt som hans barn for å bli hans absolutte kjærlighetspartnere. Derfor har han, med et hjerte fullt av en nesten uutholdelig lidelse, sorg og frustrasjon, fortsatt ufortrødent videre til tross for alle vanskene opp gjennom menneskets lange historie. Gud er menneskehetens evige Sanne forelder, som har måttet holde ut et liv som har vært som et eneste langt fengselsopphold på historiens skyggeside. Ingen har forstått dette.

Les videre