Home/Fredsbudskapene/Hvordan Gud led – 1
Hvordan Gud led – 1 2017-04-23T20:29:45+00:00

Fredsbudskap 1

Guds idealfamilie og globale fredsrike-ideal

Hvordan Gud led mens han søkte etter Sanne foreldre – 1

Falsk kjærlighet, falskt liv og en falsk arvelinje spredte seg som ugress her på jorden. Guds kjærlighet, liv og arvelinje falt i klørne på ham som ødela kjærligheten, Satan, kjærlighetens fiende. Det ble som om himmel og jord ble kvalt av et «mørkt teppe» og forvandlet til et helvete. Verden ble et miserabelt sted, fjernt fra Guds ånd. Likevel har menneskeheten helt til i dag levd i uvitenhet om dette.

Folk er blitt lurt til å tro at fiendens arvelinje er den livsviktige linjen som verden er helt avhengig av. Dette er den triste sannhet om menneskeheten som nedstammer fra syndefallet. Derfor omtaler vi denne verden som helvete på jorden. Gud ser på menneskehetens tragiske situasjon med et hjerte fullt av smerte.

Etter at Gud skapte Adam og Eva i Edens hage, hadde han til hensikt å vie dem med sin hellige velsignelse. Samtidig skulle de få en gudgitt rett til å eie alt det Gud hadde skapt for dem. Han ønsket at Adam og Eva skulle få i arv fra Gud retten til å eie hele universet.

Men på grunn av syndefallet kom alt under Satans kontroll. Gud er som en far som har svettet og strevd hele sitt liv for å ha noe å gi sine barn, bare for å få alt stjålet av en tyv i løpet av en eneste natt.

Les videre