/Nordmann med i stor vielse i Sør-Korea

Nordmann med i stor vielse i Sør-Korea

Ben Lorentzen fra Oslo, født i Finnsnes, Troms, deltok sammen med sin kone In Jin Moon i den store seremonien med 4.000 par i Sør-Korea 7. september.  De var et av de mange parene som fikk sitt allerede bestående ekteskap velsignet av fru Moon, som har forestått de store seremoniene Familieforbundet er så kjent for, siden hennes mann Sun Myung Moon døde i 2012.

Det som gjør akkurat denne ekteskapsvelsignelsen litt spesiell, er selvsagt at Bens søte kone, In Jin Moon, er tredje datter av Sun Myung Moon og Hak-ja Han, sett på som menneskehetens «Sanne foreldre» av medlemmer av Enhetsbevegelsen og mange andre rundt om i verden.

Ben sier: «Det var en stor ære og glede for oss å delta i 2017-velsignelsen. Det er herlig å se så mange nasjoner som nå er representert i De sanne foreldres familie. Det er virkelig De sanne foreldres nåde å omfavne hele verden som sin egen familie. Sanne far (dr. Moon) hadde rett: Sann kjærlighet er det viktigste!»

Ben er artist, vokalist og låtskriver og utgir sangene på det norske plateselskapet Nordic Records. Han bor sammen med kone og sønn Erik i New Jersey, USA.

Vi ønsker de nyvelsignede lykke til!