/17 par i stor vielses-seremoni i Tyskland

17 par i stor vielses-seremoni i Tyskland

17 par fra forskjellige land i Europa fikk sitt ekteskap velsignet i en seremoni nær Frankfurt lørdag 9. september, to dager etter den store vielses-seremonien i Sør-Korea, der 4000 par deltok. Den europeiske begivenheten i regi av Familieforbundet for Verdensfred og Enhet fant sted i Neumühle Seminarsenter, Bad Camberg, 44 km nordvest for Frankfurt. Et par fra Norge deltok. Parene lovet hverandre trofasthet ikke bare til døden skiller dem ad, men i all evighet!

Slike seremonier ble holdt mange steder rundt om i verden samtidig med eller dagene etter hovedbegivenheten i Korea. Der ble en nordmann fra Oslo velsignet med en amerikansk kvinne opprinnelig fra Sør-Korea.

I Dallas, Texas, USA,  deltok det også en nordmann fra Stavanger, som fikk seg malaysisk kone. Gratulasjoner til de unge og deres familier!