Home/Christian Times med 8 sider om Moder Moons møte

Christian Times med 8 sider om Moder Moons møte

Tabloidavisen Christian Times i New York publiserte en flott artikkel om det store møtet lørdag 15. juli i Madison Square Garden. Pastorer fra forskjellige kirkesamfunn støtter begivenheten. Moder Moon, Hak-ja Han, kommer til å gi et viktig budskap om enhet, håp og fred. Se alle 8 sidene i bildekarusellen over.

Datoen markerer et viktig jubileum. Det var nemlig 15. juli 2012 Sun Myung Moon dro tilbake til Sør-Korea og forlot USA for aller siste gang. Vi visste ikke da at det ville være siste gang å se ham i Amerika.

Det er virkelig meningsfullt at akkurat fem år senere hans kone Hak-ha Han taler om drømmen om Gud og Sanne foreldre på dette berømte stedet. Begivenheten vil være foreløpig siste kapittel i De sanne foreldres lange historie knyttet til Madison Square Garden. I 1974 forkynte Sun Myung Moon sitt historiske budskap «Kristendommens nye fremtid» der foran en stappfull arena. Han og hans kone kom tilbake dit for å forestå den hellige velsignelsen av 2075 par i 1982, og 16 år senere den store interreligiøse velsignelsen i 1998.