Home/Boklansering

Boklansering

Vi har gleden av å invitere til lanseringen av Sun Myung Moons selvbiografi på norsk: «Mitt liv for verdensfred».

Hvor: Eldorado bokhandel, sal 1, Torggata 9a, Oslo

Når: Tirsdag 28. februar 2017 kl 1800

Boken er oversatt direkte fra originalspråket koreansk og gir en dyp innsikt i dr. Moons utrolige liv. Vi får et innblikk i hans barndom og oppvekst, hans utdanning, hvordan han fikk sitt messianske kall en påskemorgen i 1935, da han møtte Jesus åndelig. Oppgaven viste seg å være alt annet enn lett! Les for eksempel hvordan livet i en nordkoreansk konsentrasjonsleir artet seg. Utrolig nok overlevde dr. Moon. Han klarte å flykte til Sør-Korea under Koreakrigen, og som lutfattig flyktning bygde han litt etter litt opp en stor global bevegelse til tross for intens forfølgelse.
Selvbiografien gir også en god innsikt i hans strategi og hvordan han gikk fram for å realisere visjonen om et himmelrike her på jorden, en ideell verden, der alle kan leve sammen i fred, frihet og kjærlighet. Boken gir en klar følelse av at en slik visjon lar seg realisere, at det er fullt mulig å skape en verden der Gud kan bo midt blant oss.
316 sider med 16-siders billedseksjon og omfattende stikkordregister.
Utgitt av Familieforbundet for Verdensfred og Enhet ISBN 978-82-690471-0-3. Paperback.