Home/Ny bok – Guds forsyn opp gjennom historien

Ny bok – Guds forsyn opp gjennom historien

The History of God's Providence

Ny bok —Hamish Robertson: The History of God’s Providence (Guds forsyn opp gjennom historien)

Denne boken inneholder essensen av Enhetsprinsippene, læren til Sun Myung Moon. Som en ivrig kristen ungdom, født i et urolig land, spurte han seg selv de samme spørsmålene som vi alle gjør. Hvordan kan vi tro på en usynlig Gud? Hvis Gud er god, hvorfor er det da ondskap i verden? Hvis vi ønsker fred og lykke, hvorfor er det krig og lidelse? Hvem har ansvaret?Jesus kalte den unge Moon, mens han var i dyp bønn på en koreansk åsrygg. Etter år med bønn, studier og åndelig kamp, kom han fram til innsikter som han skrev ned som Enhetsprinsippene. Læren gir oss nøkkelen til å forstå Bibelen og den historiske utviklingen helt fra de første mennesker til i dag. Samtidig gir læren oss et reelt håp for fremtiden. Forfatteren, Hamish Robertson, sluttet seg til Enhetskirken til Sun Myung Moon i 1972 og har siden da undervist i Enhetsprinsippene. Robertson forklarer læren på en måte som gjør den mer forståelig for den vestlige verdens leser.

Kan bestilles på http://www.lulu.com/shop/http://www.lulu.com/shop/hamish-robertson/the-history-of-gods-providence/paperback/product-22775734.html

2016-11-24T13:02:55+00:00 juni 29th, 2016|Enhetsprinsippene, Familie, Lære, Nyheter, Religion, Sun Myung Moon|