Home/Flipbok – En global fredsskaper

Flipbok – En global fredsskaper

Ny flipbok – Sun Myung Moon – En global fredsskaper

I denne nye flipboken ser vi på Sun Myung Moons store innsats for fred i verden. I flere tiår investerte han i arbeidet for interreligiøs harmoni og fikk på den måten tillit fra viktige religiøse ledere. Dette hjalp ham i hans mangeårige innsats for å bygge broer og gjøre slutt på motsetningene i Midtøsten.
Sun Myung Moon fikk også samlet viktige akademikere innen religiøse studier. De bidro i arbeidet med å lage en stor antologi med utdrag fra de hellige tekster i alle religioner. Boken viser tydelig at religionene har mer til felles med hverandre enn hva som skiller dem ad.
Selv om han var en av verdens ledende antikommunister, brakte hans engasjement for fred ham til Moskva, sentrum i den kommunistiske verden, der han hadde samtaler med Mikhail Gorbatsjov i Kreml i 1990, i den viktige overgangsperioden like før Sovjetunionen gikk i oppløsning.  Året etter traff Sun Myung Moon den daværende nordkoreanske presidenten Kim Il-sung, et møte som bidro sterkt til å redusere spenningen på den koreanske halvøy på den tiden og åpne en ny kommunikasjonskanal til det isolerte regimet i Pyongyang. Les den utrolige historien om Sun Myung Moons arbeid som global fredsskaper! Klikk på bildet for å åpne flip-boken. Eller gå til siden for flipbøker.