Home/Stort bryllup i Sør-Korea

Stort bryllup i Sør-Korea

Affirmation of VowsCrSmCa. 3000 par fra 62 land deltok i Velsignelsen i Korea lørdag 20. februar 2016. Begivenheten ble holdt i den store innendørsarenaen CheongshCosmic Blessing Ceremony 3smim Peace World Centre i Gapyeong nordøst for Seoul. De fleste parene var fra Sør-Korea og Japan, men det kom også mange fra USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Østerrike, Israel, Taiwan, Russland, Brasil, Kenya, og en lang rekke andre land. Det fant også sted mindre seremonier mange steder rundt om i verden knyttet til hovedbegivenheten i Korea via internett.
Hak-ja Han, enke etter Enhetsbevegelsens grunnlegger Sun Myung Moon, sprinklet vievann over parene, leste opp ekteskapsløftene, som parene avla med et høyt unisont ja, før hun ga sin velsignelse på alle de nygifte parene. Noen av parene var gift fra før, men fikk nå sitt ekteskap velsignet av fru Moon.
Den tidligere amerikanske senator Dan Burton, som selv deltok i en slik seremoni i 2015, sa i sin gratulasjonstale: «Min kone Samia og jeg ble velsignet i fjor og vil gjerne at dere skal vite at det har styrket vår pakt med Gud og hverandre og gitt oss mer inspirasjon til å bygge en bedre verden. Og min kone kan bekrefte at jeg er blitt en bedre ektemann! Velsignelsen dere fikk i dag, er spesielt vakker fordi den er universell og respekterer og omfavner alle denominasjoner, trosretninger og hudfarger.»

 

2017-03-23T23:51:37+00:00 februar 20th, 2016|Ekteskap, Familie, Massebryllup, Nyheter 2016, Sør-Korea, Velsignelsen|