Home/Flipbok – Med hele verden som arena

Flipbok – Med hele verden som arena

Med hele verden som arena

Ny flipbok — Sun Myung Moon — Med hele verden som arena

Enda en flipbok er blitt lagt ut. Dette er den fjerde i en serie av åtte som omhandler Sun Myung Moons utrolige liv. Hver av disse publikasjonene inneholder ett av de åtte kapitlene i dr. Moons selvbiografi. Dette kapittelet viser hvordan han mot alle odds på få år klarte å bygge en global bevegelse. Den første utsending til Japan måtte for eksempel smugles inn i landet ettersom Sør-Korea ikke hadde diplomatiske forbindelser med Japan. Da Sun Myung Moon skulle til USA i 1971, var det umulig å skaffe seg visa. Grunnen var at han i sin tid under den japanske okkupasjonen av Korea var blitt anklaget for å være kommunist. I virkeligheten var han en av verdens ledende antikommunister. Selv under Den kalde krigen dro medlemmer i all hemmelighet for å spre budskapet bak Jernteppet. Til tross for all forfølgelsen ble det bygd et solid grunnlag i Japan, USA og en lang rekke andre land. Dette gikk imidlertid ikke ubemerket hen, og selv i et fritt land som USA begynte myndighetene aktivt å motarbeide den «gule mannen med skjeve fiskeøyne». Les den utrolige historien om den første religiøse bevegelse i verden som klarte å bygge et globalt fundament mens grunnleggeren fortsatt levde. Klikk på bildet for å åpne flip-boken. Eller gå til siden for flipbøker.

2016-12-15T23:03:47+00:00 januar 17th, 2016|Flipbøker, Nyheter, Nyheter 2016, Publikasjoner, Selvbiografi, Sun Myung Moon|