/Flipbok – Ekteskapets og familiens sentrale plass

Flipbok – Ekteskapets og familiens sentrale plass

Med hele verden som arena

Ny flipbok – Sun Myung Moon – Ekteskapets og familiens sentrale plass

I denne flipboken ser vi først hvordan Sun Myung Moon ble ledet til sin kone. Vi får et innblikk i deres spesielle liv sammen. Og som han selv sier, var han ikke den letteste mann i verden å være gift med. De 52 årene de levde sammen før han døde i 2012, bød på utrolig mange utfordringer, ikke minst for henne. Men hun taklet dem bra, slik at de begge kunne lykkes i sin rolle som menneskehetens Sanne foreldre. Sun Myung Moon hadde Jesus som historisk eksempel, men for Hak-ja Han fantes det ikke noe tilsvarende kvinnelig eksempel. Hun måtte selv finne veien gjennom de mange strabasene livet bød på.
Boken gir også en solid forståelse av de mange massebryllupene Sun Myung Moon ble så kjent for. Vi blir kjent med ideen bak dem og hvor viktig ekteskap og familie er både for Gud og menneske. Ifølge dr. Moon er familien en institusjon skapt av Gud. Sun Myung Moon og Hak-ja Han levde sine liv for å vise verden hvordan ekteskap og familie spiller en avgjørende rolle i vårt liv. Himmelriket Gud alltid har lengtet etter, er først og fremst et kjærlighetsrike. Derfor er våre oppleveler med våre nærmeste så viktige! Aldri før i menneskehetens historie har det eksistert Sanne foreldre, og aldri før har ekteskapets og familiens sentrale rolle i ens åndelige og fysiske liv blitt forklart på en suveren måte slik dr. Moon gjør det. God lesning! Klikk på bildet for å åpne flipboken. Eller gå til siden for flipbøker.