Home/Å følge Messias

Å følge Messias

Following the Messiah

eBook (ePub)
(1 Ratings)

Following the Messiah

'Following the Messiah' is Available on the iBookstore
Pris: Gratis
Patricia Iversens personlige opplevelser med Sun Myung Moon, grunnleggeren av Enhetskirken. Patricia ble uteksaminert fra Loughborough University med bachelorgrad i realfag – B.Sc.(Hons) med matematikk som hovedfelt. Hun fortsatte studiene ved Bristol University, der hun tok praktisk-pedagogisk utdanning. Hun underviste i matematikk ved en skole i Bristol og ble medlem av Enhetskirken i 1976. Hun ble personlig introdusert av dr. Moon til mannen hun ble gift med, Halvard Iversen fra Harstad, Norge.  De fikk fire barn. Hun og hennes mann var misjonærer på Island og i Russland og Latvia. Familien flyttet til Irland i 1996, der Patricia arbeidet som statstjenestemann i Dublin.
2016-11-24T13:02:56+00:00 januar 20th, 2016|Ekteskap, Familie, Nyheter, Nyheter 2016, Publikasjoner, Selvbiografi, Velsignelsen|