Home/Flipbok – Hvordan flyktningen fra Nord-Korea bygde sin bevegelse

Flipbok – Hvordan flyktningen fra Nord-Korea bygde sin bevegelse

Hvordan Sun Myung Moon som flyktning fra Nord-Korea bygde opp sin bevegelse

Ny flipbok — Sun Myung Moon — Hvordan flyktningen fra Nord-Korea bygde sin bevegelse

En ny flipbok er blitt lagt ut. Den 36 siders publikasjonen tar for seg hvordan Sun Myung Moon som lutfattig flyktning fra Nord-Korea under Koreakrigen bygde opp en raskt voksende bevegelse under de verst tenkelige forhold. I delen helt i sør som forble fri under hele den tre år lange krigen, begynte bevegelsen i en hytte med vegger av leire og pappesker. Det var der Moon sammen med tre andre flyktninger fra nord begynte å forkynne sitt dynamiske budskap, som snart tiltrakk seg langt flere. Det var imidlertid først etter Koreakrigen at veksten virkelig skjøt fart. Men dermed kom også forfølgelsen. Kristne i høye posisjoner i det sørkoreanske samfunn brukte all sin makt for å stoppe Enhetskirken. Det samme gjorde prester i kirker som mistet medlemmer til Moon. Men veksten bare fortsatte. Dette kapittelet i Sun Myung Moons selvbiografi er historien om hvordan grunnlaget for det som etter noen få tiår ble en global bevegelse, ble lagt i Sør-Korea – et av verdens fattigste land på den tiden – på 50-tallet. Les den utrolige historien om hvordan dr. Moon overvant enorme strabaser for å lykkes med oppgaven Gud hadde gitt ham. Klikk på bildet for å åpne flip-boken. Eller gå til siden for flipbøker.

2016-12-18T07:33:25+00:00 november 9th, 2015|Flipbøker, Nyheter, Publikasjoner, Selvbiografi, Sør-Korea, Sun Myung Moon|