Home/Dokumentar om Sun Myung Moons fredsarbeid

Dokumentar om Sun Myung Moons fredsarbeid

Moon-GorbatsjovMoon-Kim199160 minutters dokumentar om dr. Moons fredsarbeid på koreansk TV

I anledning ettårsmarkeringen av dr. Sun Myung Moons bortgang sendte MBC, Sør-Koreas neststørste kabel-TV-nett, en times lang dokumentar om arven etter dr. Moons livslange fredsbyggingsarbeid.
Dokumentaren ble kalt Et liv viet til fred og enhet – Sun Myung Moon og ble sendt 22. august 2013. Programmet begynner med historien om dr. Moons ekstraordinære Nord-Korea-besøk, da han traff landets «kjære leder» Kim Il-sung 6. desember 1991. Filmen inneholder opptak ikke mange har sett, og intervjuer personer med førstehåndskunnskap om dr. Moons enestående innsats ikke bare for å hjelpe vestlige demokratier med å vinne Den kalde krigen, men også med å «vinne freden» som fulgte, ved å tilby vennskap og økonomisk hjelp til ledere av kommuniststater. Her er en utgave av dokumentaren med engelsk lydkommentar.

2016-11-24T13:02:56+00:00 april 4th, 2015|Fredsarbeid, Messias, Nyheter, Religion, Sør-Korea, Sun Myung Moon, Verdensfred|